Onze winkel

Efftink women’s fashion is een damesmodezaak, gevestigd net buiten het centrum van Stad Delden, met voldoende (gratis) parkeergelegenheid. In onze ruime, overzichtelijke en sfeervolle winkel vindt u een uitgebreid en breed assortiment dameskleding. Het interieur van de onze hele winkel is onlangs compleet vernieuwd met frisse nieuwe kleuren en ruim en overzichtelijk ingedeeld.

Efftink women’s fashion past perfect bij de modebewuste vrouw die er goed uit wil zien in haar vrije tijd, op het werk of naar een feestje. Leuke inspirerende modecollecties met mooie en verrassende details, die prima te combineren zijn met kwaliteit en comfort. Elegante, vrouwelijke kleding, kleurrijke dessins, mooie details en aparte modellen, allemaal met een uitstekende pasvorm.

Daarnaast vindt u bij ons een breed scala aan leuke dames-accessoires zoals: tassen, riemen, sieraden, en sjaals.

Met ruime keuze uit onderstaande topmerken vindt u bij Efftink women’s fashion voor elke gelegenheid een mooie, geschikte outfit!

Cavallaro, Taifun, Tramontana, Geisha, Rinascimento, Studio Anneloes, Esqualo, Red Button, Esqualo, Helena Hart, Zoso, Elvira en Dreamstar.

Kom gezellig winkelen, er staat altijd een aangekleed kopje koffie voor u klaar.

Volg ons op Facebook: leuke acties en modetrends!

Ons team

Efftink women’s fashion is een prettige, positieve en ongedwongen winkel met veel persoonlijke aandacht voor haar klanten. Het geeft ons veel voldoening om vakkennis te kunnen delen en adviezen te geven op het gebied van mode en styling.

Modieus, casual of liever wat chiquer en vrouwelijker? Wij hebben voor elke gelegenheid een mooie, geschikte outfit en helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Ons team bestaat uit:
Marieta, Ria, Gerard, Simone, Cynthia, Nicole, Marita en Petra

Kom eens gezellig langs.
Er staat altijd een aangekleed kopje koffie voor u klaar!